Store penger å spare på helseforsikring

Stadig flere privatpersoner og bedrifter tegner helseforsikring. Men prisforskjellene er store.

Ved utgangen av 2012 var 360.000 nordmenn forsikret mot å bli stående i helsekø, viser tall fra finansnæringens arbeidsgiverorganisasjon Finans Norge.

Arne_Dag_Petter_119986016x9

Arne Dag Pettersen i Minhelseforsikring.no svarer på henvendelser om helseforsikring for privatpersoner og bedrifter på telefon 901 35 437.

Eksplosiv vekst
Veksten har vært eksplosiv det siste tiåret; i 2002 hadde ca 30.000 helseforsikring, og så sent som i 2009 var tallet under 200.000.

Økningen skyldes i hovedsak at stadig flere bedrifter ser seg tjent med å tegne helseforsikting for de ansatte for å unngå den offentlige helsekøen og få arbeidstagerne raskere tilbake i arbeid.

Her kan du lese om Innherred Bygg, som halverte sykefraværet etter at de ansatte ble helseforsikret.

Norges største aktør
Arne Dag Pettersen i Minhelseforsikring.no formidler helseforsikringsavtaler for Norges største aktør i dette markedet, Vertikal Helseforsikring.

Han merker stor pågang fra bedrifter og private som er misfornøyde med prisene og vilkårene hos andre aktører.

Sparte 15.000 kroner
For mens Minhelseforsikring.no formidler helseforsikringsavtaler som koster 2527 kroner pr år, opererer flere av de andre aktørene med langt høyere. Et ektepar på 59 og 63 år sparte hele 15.000 kroner årlig på å bytte helseforsikring gjennom Minhelseforsikring.no.

– Minhelseforsikring.no formidler avtaler med samme pris uansett alder. Hos de andre aktørene er det som regel dyrere jo eldre du er. Vår samarbeidspartner er også de eneste som tilbyr forsikring for personer over 67 år, forteller Arne Dag Pettersen.

Gratis å bytte selskap
Minhelseforsikrings partner er den eneste aktøren som ikke stiller krav til helseattest eller livsstil. Personer over 67 år må imidlertid svare på et kortfattet skjema.

– Det er helt gratis å skifte forsikringsselskap, og du får tilbakebetalt premien du har betalt inn til det forrige selskapet for inneværende år, understreker Pettersen.

Ta kontakt med Arne dag Pettersen i kontaktskjemaet under, eller kontakt på på telefon 901 35 437.

Ditt navn (obligatorisk)

Bedrift

E-post (obligatorisk)

Telefon

Legg igjen kommentar