På tide med bedre kaffe på jobb

CHAQWA tilbyr kvalitetsprodukter, kjente merkevarer og en rekke kaffemaskiner.

Backet av kaffekjenner

varm2CHAQWA er velkjente Coca-Cola Enterprises kaffesatsing for bedrifter, og selskapet har ikke gått noen snarveier for å få frem best mulig resultat. Kaffeblandingen som brukes i maskinen er spesiallaget med hjelp fra kaffekjenneren Kenneth Davis, som har mer enn 40 års erfaring bak seg.

Selve navnet CHAQWA kommer av to ord. CHA betyr te på kinesisk, og QWA er en forkortelse av ordet kaffe på arabisk.

Kaffen

Kaffen som brukes i maskinene er hentet fra Latin-Amerika og Sør-Amerika (Guatemala, Nicaragua, Peru) og Afrika (Etiopia), og fås som Medium Roast, Dark Roast og Espresso.

Lyst til å få vite mer om CHAQWAs produkter? Legg inn kontaktinformasjonen din ved å klikke KONTAKT OSS her.

Hvordan smaker det?

yay-9591500-digital
  • Medium Roast: Bønnene er medium ristet, og smaken er rund og frisk.
  • Dark Roast: Undertoner av både sødme og syrlighet, og en lang og fin ettersmak.
  • Espresso: En fyldig og kompleks kaffe med god avstemt syrlighet. Ettersmaken er lang, med hint av sitrus, sjokolade og sedertre

Møt maskinene

1

CHAQWA Express

Kaffemaskinen for når du bare trenger en kjapp kopp kaffe. Maks smak for minst pris i en maskin som er enkel å bruke og rimelig i drift. Kommer i to versjoner – en for filtermalt kaffe og en for instant-kaffe.

Lesia

BEAN TO CUP

Denne maler kaffe for hver enkelt kopp, og brygger ved hjelp av undertrykk. Resultatet er en kopp kaffe toppet med deilig crema-topp. Maskinen kommer i flere forskjellige modeller.

Bean_to_brew

BEAN TO BREW

Kongen av kaffemaskinene. Maskinen bruker 30% mindre strøm enn «andre» maskiner, kommer i forskjellige størrelser, og kaffen er enda bedre enn på de andre to modellene.

Espresso_maskin

ESPRESSO

Kongen på haugen av god kaffe, men er nok ikke å anbefale som en maskin alle skal bruke. Her trengs det nok litt opplæring, men kaffen blir fantastisk hvis den blir brukt riktig.

Lyst på kald drikke i stedet?

De har jo så klart maskiner for det også, hvor du kan få alt av Coca-Colas velkjente produkter. Interessert? Følg denne linken og legg inn kontaktinformasjonen din ved å klikke KONTAKT OSS. CHAQWA tar raskt kontakt med deg etterpå.

Legg igjen kommentar