Med verdens største kjede innen kontorrekvisita etterfyller du kontorlageret raskt

Har du hørt om den amerikanske gigantkjeden Staples? Gigantkjeden startet opp på østkysten av USA i 1986, og spredde vingene over til Norge først i de senere år. Med en solid nettbutikk gjør Staples det enda enklere for deg å fylle opp lagrene med alt du eller din bedrift behøver av papir, kaffe, esker, forskjellige postpakninger og mye mer – og det til fantastiske priser.

Pakningsforsendelser

120448_1_sma

Sender du eller bedriften mye pakker, og i forskjellige størrelser og varianter? Staples har en rekke forskjellige pakninger som passer de fleste postsendinger. Du finner rør til sending av bilder, plakater, tegninger og annet – og dersom du vil være ekstra sikker på at ikke noe skal bli ødelagt under sending har de også trekantpakker som kan brukes til å beskytte rørene.

Dersom postsendinger er en sentral del av det bedriften din jobber med behøves fort også fyllmateriale, og det har så klart Staples også –  i en rekke former. Enten det er isoporkuler, makulert papp, eller ferdigfylte skumposer så finner du det her.

Flytte?

Flytting krever noe å putte alle tingene som skal flyttes i. Staples har esker i alle størrelser du kan tenke deg å få bruk for under flyttingen. Noen av modellene er til og med beskyttet med dobbelt-vegger av papp for å få en så sterk pappeske som behøves. Staples har til og med en egen eske for flytting av glass, tallerkener eller flasker.

124266_1_xnmGod kaffe for en god morgen

118662_1_xnl

Kaffe? Jepp, Staples har kaffe også. Faktisk har Staples alt du trenger av kaffetilbehør også, enten det er kaffekanner, melk, søtningstoffer, eller filtere.

Fri frakt

Når man skal gjøre storhandel er det fort at frakten blir dyr – ikke hos Staples. Bruker du mer enn 1 250 kroner i nettbutikken får du fri frakt på ordren.

Legg igjen kommentar