Motgift mot reiseregninger

Hvor mye tid bruker du på å fylle ut reiseregninger etter du har vært på reise?

Et kjent scenario

Du har vært på jobbreise, men reisen slutter ikke etter du har kommet hjem. Du har en koffert full av kvitteringer, og har igjen å fylle ut reiseregningen. Plutselig har timer som kunne blitt brukt på noe produktivt blitt brukt til skjemautfylling.

sb10067958ca-001

En ny løsning på et gammelt problem

TravelText er et firma som ble startet av Jarl-Gunnar Lier etter han fikk en idé på en jobbreise: – Jeg har hatt perioder hvor jeg har reist mye og ideen ble unnfanget en gang jeg satt på flytoget og irriterte meg over at ingen hadde knekt koden og kommet opp med en bedre løsning enn de tradisjonelle web- og appsystemene. Det finnes flust av reiseregningsapper, men en utålmodig type som meg har ikke tid til å bruke 3-4 minutter for å legge inn et enkelt utlegg.

Etter noen år i Norge bestemte Jarl-Gunnar seg for å ta med firmaet til USA. I USA gikk det ikke dårligere enn at et av verdens største selskaper innen regningsystemer ville bli med på lasset, og firmaet var ingen hvem som helst. Concur Technologies er et børsregistrert amerikansk selskap som har en kundebase på mer enn 15 000 bedrifter, og mer enn 15 millioner brukere fordelt på over 90 land.

Etter at TravelText ble etablert i USA var det på tide å vende snuta hjemover igjen og bygge opp selskapet her hjemme også.

TravelText

Jarl-Gunnar Lier

Prøv TravelText gratis i 30 dager her.

Traveltextex

Hva gjør TravelText spesielt?

TravelText ble designet rundt den elektroniske tingen du bruker mest i løpet av en dag. Nei, ikke PCen, men mobilen din. Mobilen din står alltid på, du har den alltid med deg, og den er enklere å bruke enn PCen. Dette gjør at Traveltext gir deg muligheten til å legge inn utleggene dine da de skjer via en SMS-basert tjeneste hvor du kun behøver å skrive inn enkle kodeord og trykke send for at utlegget skal legge seg inn på riktig måte på reiseregningen. Etter hvert som du sender inn nye utlegg vil reiseregningen fylles ut med all den informasjon som behøves for å dokumentere alle dine utlegg.

Jarl-Gunnar utdyper: – Systemet gjør 80% av jobben for deg. Metoden for å registrere et utlegg er annerledes, noe som gjør at det tar sekunder i stedet for minutter. I tillegg har vi løst problematikken med elektroniske kvitteringer på en elegant måte som gjør at brukeren slipper å legge disse inn i systemet selv.

Så hva med kvitteringene?

Dersom systemet skal fungere optimalt må det også kunne fri deg fra å måtte ta vare på hver eneste kvittering. TravelText gjør dette lett med en annen mobilfunksjon du har – MMS. Hvorfor drasse med kvitteringen hjemover igjen dersom du kan ta bilde av den? Bildet av kvitteringen sendes inn på samme måte som en SMS med kodeord, og legger seg til reiseregningen din så du har dokumentasjon på utlegget. Dersom du vil kontrollere hvordan utfyllingen går, eller legge inn ting via nettsidene, kan du bare logge inn på TravelText sine hjemmesider. Når du kommer hjem igjen kan du enten printe ut reiseregningen selv, eller sende den direkte per e-post til den som er økonomisk ansvarlig i din bedrift.

TravelText holdes hele tiden oppdatert i henhold til gjeldende forskrifter for føring av reiseregning og kjørebok, og er gratis å prøve i 30 dager.

Legg igjen kommentar