Slik fikser du jobbens sommerfest

Få oversikt over mulighetene helt gratis.

En fest med arbeidskollegene før fellesferien starter, er blitt obligatorisk på de fleste arbeidsplasser. Og det er ikke bare for selve festens skyld at det er smart.

Styrker arbeidsmiljøet

Det å møte kollegaene i andre omgivelser og snakke om annet enn jobb, er ikke bare hyggelig men det styrker også arbeidsmiljøet.

Man blir bedre kjent med hverandre og stifter nye bekjentskap som man kan dra nytte av tilbake i arbeidssituasjonen.

I tillegg får opplevelser og minner å dele i etterkant slik at man har litt å tørrprate om.

Klikk her for å få anbud på sommerfest

Men er du tom for ideer, usikker på hva folk vil ha og har egentlig ikke tid til å bruke på dette, så finnes det en enkel løsning.

kokk_12122493x4Lettvint og gratis

Med Nettavisens gratis anbudstjeneste MittOppdrag.no er det nemlig bare å legge inn «oppdraget», og så kan du bare lene deg tilbake og vente på at tilbudene skal dumpe ned i innboksen.

Enten du drømmer om en båttur på fjorden, en bakgårdsfest eller en mer aktivitetspreget kveld, står nemlig tilbyderne på MittOppdrag i kø for å gi deg og dine kollegaer den beste sommerfesten.

Husk at tjenesten er gratis å bruke, og helt uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil benytte noen av tilbudene og tar evt. selv kontakt når du måtte ønske det.

Håndverker, eiendomsmegler eller fotografering 
MittOppdrag.no kan brukes av både firmaer og privatpersoner og kan også hjelpe deg med andre tjenester du vil ha utført. Brukerne av tjenesten får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere tilwebutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokalercateringtransport og fotografering.

Send inn ditt oppdrag på MittOppdrag her, og få anbud på det du ønsker å få gjort

Legg igjen kommentar