Skreddersy PC til din bedrift

Oppgrader det gamle systemet, og få opp til 2300,- refundert hos Dell.

Dells innbytteordning for bærbare PC-er, stasjonære PC-er og servere kan du spare mye penger på. Dette er en flott måte å erstatte det gamle IT-utstyret på med en kvalifiserende Dell system.

Det er fire enkle trinn for å spre penger på dette:

  1. Kjøp et kvalifisernde Dell-system
  2. Registrer kjøpet
  3. Returner det gamle systemet
  4. Få penger i retur

Gjør dette enkelt her.

Passer alle bedrifter:

Om du har en liten eller stor bedrift, kanskje til og med nyoppstartet har ikke noe si på handelen hos Dell. Her kan du enkelt velge om du handler til små, mellomstore eller store bedrifter. De har også en egen seksjon for offentlig sektor.

SkjermbildeHvorfor velge Dell til din bedrift?

Med Dell får du ofte en enklere handel enn i butikken. Her velger du rett og slett hva ditt formål er, og da vil det rask komme opp hva som er relevnt for deg. Her får du god service, uten at de skal selge deg mye ekstrautstyr.

Butikken er åpen døgnet rundt, og du kan handle når det måtte passe deg. Skulle du ha noen spørsmål, eller trenge litt hjelp tilbyr Dell et live chat system hvor du umiddelbart vil få kontakt med en ekspert.

Hos Dell kan du være sikker på at du handler kvalitetsprodukter. Alle produktene er godt testet for slitasje og andre skader føør det sendes til deg, les mer om dette her.

Siden Dell alltid har varene liggende på lager behøver du ikke å vente i flere uker med å motta utsyret til din bedrift. Her mottar du varene dine innen 3 virkedager, og varene blir levert på døren for å sikre trygg frakt.

Fantastisk service og kundestøtte i ettertid er også en veldig god grunn til å velge Dell. Kundeforholdet til Dell slutter ikke i det du mottar varene, det er da det begynner. Du kan når som helst ringe Dell for å snakke med en ekspert. Skulle det være noe som er vanskelig å ta over telefonen, så tilbyr Dell også en hjemmetjeneste. Dette betyr at du ikke behøver å reise til en butikk for å få hjelp, men de kommer til deg og ditt kontor om du trenger hjelp.

Skaff deg et Dell system nå.

Alltid gode tilbud

Om du klikker deg inn på Dell og handler nå, så kan du få med deg vår tilbudet til Dell. Her er det en rekke utvalgte produkter som selges til en fin pris. Ellers kan du også spare penger på en Windows 8 Touch og flere forskjellige populære bærbare PC-er.

Gå inn på Dell for å se hva algs gode tilbud du kan få med deg.

 

Legg igjen kommentar