Oppgradert Trådløs Bedriftsløsning

Det siste du trenger i en hektisk arbeidsdag er en telefoniløsning som ikke fungerer.

I november 2012 så ble NetCom Trådløs Bedrift lansert med web-basert sentralbord. Dette er en løsning som gjør arbeidsdagen til de fleste mye enklere, her kan du ta med deg kontoret uansett hvor du er. Du får tjenester som Sentralbord, Automatisk Sentralbord og Grupper og kø. Dette gjør at de ansatte kan bevege seg etter behov, men samtidig alltid være tilgjengelig. Om du vil gjøre noen endringer, kan du enkelt administrere hele oppsettet på internett og dine sider. Ta en titt på denne videoen for å lære mer om NetCom Trådløs Bedrift.

Oppussing av tjenesten

Nå kommer NetCom med en helt ny versjon av NetCom Trådløs Bedrift. Det nye sentralbordet gjør at du får mulighet til å jobbe mobilt hvor som helst og når som helst. Sentralbordet uten moden støtter alle nyere nettlesere, og kan benyttes på både datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner.

info

Ny mobilapplikasjon

Med NetCom Trådløs bedrift får du også en mobilapplikasjon som gjør arbeidsdagen veldig mye enklere. Dersom din bedrift tar i bruk dette har hver enkelt ansatt mulighet til å styre sine egne samtaler, tilgjengelighet og i tillegg se om kollegaer er opptatt eller ledige.

Applikasjonen har 4 hovedfunksjoner

  • Sett over samtaler
  • Telefonbok og tilgjengelighet
  • Opprette avtaler med Mobil Sekretær
  • Melde seg inn og ut av tjenester som kø/grupper

Les mer om mobilapplikasjonen her

Tilleggstjenester

Det finner også en del tilleggstjenester som du kan velge å legge til ditt abbonoment etter behov. Ta en titt her for å se om noen av de kan gjøre det enkelere for deg, og din bedrift.

Bestill NetCom Trådløs Bedrift her

Legg igjen kommentar