Lite å gjøre?

Her finner du jobbene din bedrift trenger.

Mange bransjer har gode og dårlige tider. Når det ikke er så mange jobber å ta av, ender det ofte i permiteringer og lite inntekt for bedriften. På Nettavisens anbudstjeneste MittOpprdag.no kan du legge ut din bedrifts ekspertise, og gi anbud på oppdrag som passer deg. Dersom du registrerer deg og blir abonnoment gir det deg umiddelbart samtlige oppdrag,og en garnti om at ditt anbud er ett av maksimalt 10 anbud per oppdrag. I snitt får du derfor hvert 10. oppdrag du gir anbud på.

Registrer deg som abonnoment her.

Trenger du arbeidskraft?

Et forsikringsselskap kan ikke montere strømmen selv, og en snekker vil nok få problemer med å sette opp en webside. Av og til trenger du andres ekspertise for å få jobben gjort.

MittOppdrag.no så kan du enkelt legge ut et uforpliktende anbud på den tjenesten du trenger hjelp til. Her kan du også skrive spesifikk hva som må gjøres, slik at det blir enkelt å sortere ut hvem som passer best for deg og din bedrift.

Når anbudet er lagt ut vil du få inn tilbud på e-post, og da er det bare å velge og vrake.

Dersom du trenger midlertidig arbeidskraft til din bedrift, så er det også mulighet til å legge ut et anbud på dette. Da vil du fort få inn svar fra de som har kompetanse og mulighet til å utføre jobben du etterspør.

Gå inn på MittOppdrag.no her

Legg igjen kommentar