Knalltilbud på Norges beste bredbånd

Nå kan du få landets mest tilgjengelige bredbånd til en veldig lav pris i sommer!

Med mobilt bredbånd fra ice.net kan din bedrift nyte deres tjenester innenfor hele 75% av Norges landareal. Ice.net kan tilby dekning der andre leverandører ikke er tilstede, og der vårt lands geografi gir oss ekstra tøffe utfordringer med dekningsforholdene.

Mange bedrifter i landet vårt hadde ikke klart seg uten Ice.net sin unike dekning.

Ice.net dekker som sagt 75% av Norges landområdet, men de klarer også å gi dekning hele 120 km ut i havet. Dette er noe bedriftene innefor transport, fiske- og kystnæringene trenger hver eneste dag.

Skaff deg Ice.net her.

Ta med deg jobben på hytta

I tillegg til alt over så dekker de også hele 91% av alle husstander og 80% av hyttenorge. Om du ønsker ett par dager ekstra sommerferie i år, så kan du rett og slett ta med deg jobben på hytta.

Like godt på mobilen som på PC

Ice.net har nå kommet med et mobilnett som dekker like bra som den vanlige bredbåndet. Her får du tilgang til akkurat de samme tjenestene, og du kan surfe så mye du vil i ferien uten at det skal slå tilbake på deg med en enorm mobilregning når du kommer hjem. Om man sammenligner ice.net med sine konkurrenter, så vil vi egentlig påstå at det er det eneste ekte mobile bredbåndet. Ice.net dekker jo som sagt 75% av hele Norge, mens konkurrentene med 3G dekning ligger på maksimalt 25% av landarealet.

Halv pris i hele sommer

Om du bestiller Ice.net bredbånd nå, så får du halv pris i hele tre måneder. Dette betyr at du får muligheten til å teste ut tjenesten for halve prisen den årstiden du reiser mye, og bedriften trenger det mest.

Bestill ice.net før sommerferien her.

Legg igjen kommentar