Slik arrangerer du årets beste kick-off

Om du vil ha det beste lokalet, underholdningen og maten, da bør du begynne planleggingen nå.

Egentlig så starter man jo året i januar etter juleferien og nyttårsaften. For de ansatte i en bedrift er det ofte høsten og tiden etter sommerferien som er den nye starten. Dette er grunnen til at mange bedrifter ofte har store kick-off arrangementer på høsten. Målet er å motivere de ansatte til og gjøre en best mulig jobb, og at de skal trives mens de gjør det.

Det anerkjente eventbyrået Kjentfolk AS kan tilby deg og din bedrift en skreddersydd arrangementsløsning tilpasset anledning, budsjett og ikke minst målgruppe.

Fra idé til gjennomføring av arrangementet

Kjentfolk AS er totalleverandør av arrangementer, så har slipper du å forholde deg til flere forskjellige leverandører. På en sikker og god måte tilrettelegger, skreddersyr og gjennomfører de alle typer arrangementer. Erfarne prosjektledere følger deg og ditt arrangement hele veien, og leverer tjenester fra A til Å. Da snakker vi om underholdning, faginnhold, edutainment, transport/logikk, aktiviteter, valg av lokasjon, mat og drikke, reiser og selvfølgelig avanserte tekniske løsninger innen lyd, lys og bilde.

Underholdning eller faginnhold? Eller begge deler?

Gjennom Kjenfolks betydelige nettverk av norske og internasjonale artister, foredragsholdere og kjente fjes, så finner du fort noe som passer ditt behov.

FOTO: Paul Bernhard

Alex Rosen og Vidar Johnsen
FOTO: Paul Bernhard

Hva om du kan få Henrik Aase til å holde et motivasjonsforedrag for dine ansatte, etterfulgt av en minikosert med Vidar Johnsen og Alex Rosen som konferansier?

Mulighetene er mange!

Fyll ut skjemaet under, og du vil motta et uforpliktende tilbud fra Kjentfolk som er tilpasset dine behov og ønsker.

Navn/ bedrift:*

E-post:*

Telefon-nummer:

Dato for arrangement:

Sted arrangementet ønskes avholdt:

Beskrivelse av ønsket arrangement:
Velg det som er aktuelt for ditt arrangement
Forslag til underholdningForslag til faginnholdForslag til edutainmentForslag til stedHjelp med logistikkCatering (mat og drikke)Reise til utlandetTekniske løsninger (lyd, lys og bilde)Aktiviteter

Legg igjen kommentar