Julebordet er årets høydepunkt

Ja, det høres kanskje rart ut, men det er på høy til å begynne planleggingen til årets julebord!

Kampen om de mest populære datoene og stedene for årets julebord er stor, og de aller smarteste har allerede reservert sine bord for de ansattes årlige høydepunkt. Vi anbefaler du at også begynner planleggingen nå, uansett om det er for kolleger eller venner.

Det er mye å spare på å bruke profesjonelle

Kjentfolk.no er totalleverandør av arrangementer, og sørger på en sikker måte god planlegging og gjennomføring av ditt arrangement. De skreddersyr ditt arrangement for deg, og kan med gode avtaler sørge for gode priser på alt fra lokale, underholdning, catering og konferansierer.

Når du benytter profesjonelle aktører som kjentfolk, med lang erfaring i bransjen, så er du sikker på at alle dine gjester får en hyggelige og minneverdig opplevelse. Her trenger du ikke å tenke på noe annet enn å møte opp og se alle dine ønsker gå i oppfyllelse.

Underholdning eller faginnhold? Eller begge deler?

Untitled-1

Nils Ingar Aadne & Marion Ravn

Gjennom Kjenfolks betydelige nettverk av norske og internasjonale artister, foredragsholdere og kjente fjes, så finner du fort noe som passer ditt behov.

Hva om du kunne fått Nils-Ingar Aadne som konferansier, eller en konsert med Marion Ravn? Da kan vi garantere at stemningen blir god, og musikken blir fin.

Mulighetene er mange, men det gjelder å være først ute!

Fyll ut skjemaet under, og du vil motta et uforpliktende tilbud fra Kjentfolk som er tilpasset dine behov og ønsker.

Navn/ bedrift:*

E-post:*

Telefon-nummer:

Dato for arrangement:

Sted arrangementet ønskes avholdt:

Beskrivelse av ønsket arrangement:
Velg det som er aktuelt for ditt arrangement
Forslag til underholdningForslag til faginnholdForslag til edutainmentForslag til stedHjelp med logistikkCatering (mat og drikke)Reise til utlandetTekniske løsninger (lyd, lys og bilde)Aktiviteter

Legg igjen kommentar