Hvordan slippe nettkriminalitet?

It-sikkerthet kan spare deg for masse penger og problemer.

Oversikt og trusselbildet for små og store bedrifter

Datamaskinverdenen er avansert og i stadig forandring. De fleste bedrifter har ikke kapasitet til å opprettholde ekspertkunnskaper om sikkerhet via nettet. Nå som skadelige programmer som Stuxnet og Flame har vært en del i nyhetsbildet, har flere blitt oppmerksommme på at de nå gjøre noe for å beskytte seg og sin bedrift.

Cyberkrig og hacking angriper som regel bare de internasjonale bedriftene, og det er vanskelig å finne en oversikt over de som gjør store skader hos mindre bedrifter. Nå har F-Secure protection for Business kommet med F-Secure Esa Tornikoski, dette er et program som gir en full oversikt over trussellandskapet for andre virksomheter.

Les mer om dette her.

Selv pålitelige kilder kan forårsake stor skade

Den mest brukte og fortrukne måten som angripere får tilgang til datamaskiner og informasjon på, er via utnyttelse av sårbarheter. Dette er rett og slett kunsten å finne et sikkerhetshull i hvilken som helst programvare og bruke det til å infisere datamaskinen. F-Secure Esa Tornikoski kan redde deg fra dette.

Skaff deg F-Secure her.

Verdens mest komplette sikkerhetsløsning

F-Secure Protection Service for Business er den mest omfattende sikkerhetsløsningen på markedet for små og mellomstore bedrifter. Den dekker alle aspekter ved sikkerheten, inkludert beskyttelse av virus, spionprogrammer, søppelpost, e-post, brannmur og servere. Software Update som er den aller nyeste funksjonen, frigir mye tid for IT-administratorer og beskytter bedrifter mot sikkerhetsrisiko knyttet til utdatert programvare. Alt dette er inkludert i den totale løsningen og serviceporteføljen som tillbye for små og mellomstore bedrifter.

Beskytt din bedrift nå, skaff deg F-Secure Protection Service for Business her.

 

 

 

 

Legg igjen kommentar