Hjemmesiden som drar kunder

Anbudstjenesten til Nettavisen MittOppdrag.no har blitt en stor suksess, og hver uke kommer det inn rundt 1000 nye oppdrag fra lesere som trenger hjelp til noe.

God kommunikasjon

Internett har blitt en stor del av hverdagen vår, og ofte møter kunden bedriften din for første gang gjennom en hjemmeside. For at kunden i det hele tatt skal ønske å gå videre og ta kontakt med deg, så er det viktig å gjøre et godt inntrykk og skape en relasjon. Om en hjemmeside er god eller ikke, handler om hvor godt en bedrift kommuniserer mot kundene sine. En god hjemmeside er oversiktlig, lett å forstå og enkel for kunden å benytte.

Spørsmål du må stille deg selv før du setter opp en hjemmeside:

  • Hva er budskapet med hjemmesiden?
  • Hvordan skal du kommunisere budskapet på en best mulig måte?
  • Hvordan får du kundene til å henvende seg til dere?
  • Hvordan kan du gjøre alt dette på en enkel og grei måte uten for mye tekst?

Alt dette kan du få god hjelp til på MittOppdrag.no.

Et hav av muligheter

For å sette opp en side som ser bra ut, samtidig som at den skal være brukervennlig, så er det en hel jungel av programmer og systemer du kan benytte deg av. Jobben med å finne det som passer deg og din bedrift best, er det som regel lurt å sette jobben bort til ekspertene, da ender du opp med et sikkert og profesjonelt resultat. På MittOppdrag.no så kan du enkelt finne en webdesigner som gjør jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er og legge inn et anbud på hva du ønsker av din webside, så vil alle de relevante designerne kontakte deg. Da kan du enkelt velge og vrake for å finne den du vil at skal planlegge, utforme og bygge opp din webside.

Legg ut anbud på Mittoppdrag.no.

 

 

Legg igjen kommentar