Gjør en god deal

Behov for datamaskiner, kontorutstyr eller arbeidsklær? – Da er dette noe for deg.

Du kan spare store summer ved å handle riktig utstyr på riktig plass. Deal.no er en av Norges eldste nettbutikker, og har siden starten hatt over hele 900 000 norske kunder.

Her kan du få tak i alt du trenger til arbeidsplassen, enten det er inne på et kontor eller ute i skog og mark. PC, nettbrett og servere kan du få tak i her, du finner både billige og eksklusive typer. Dersom du skulle ønske litt ekstra datautstyr for å gjøre arbeidsdagen lettere, så kan du finne det her.

Er du for det meste til ute i en fysisk jobb, er det viktig å ha det riktige utstyret på plass. Dette kan være alt fra en vernedress til varselklær, eller en arbeidsbukse med kneputer. Hele utvalget finner du her.

Holder du til i en av byene i Norge, kan du velge å plukke opp varene dine på et av deal sine Pick-up-Points. Benytter du deg av dette får du gratis frakt, og du kan selv velge når du vil hente de. Det er selvfølgelig også mulig å benytte seg av dette tilbudet om du bor på utsiden av en av byene, da registrerer du bare hvilket Pick-up-Point du ønsker å hente varene dine ved. Her er en oversikt over alle Pick-up-Points i Norge.

Som bedriftskunde kan du velge å betale med faktura, istedenfor å legge inn kortinformasjonen din. Alt du trenger å gjøre er å legge inn en søknad om å bli bedriftskunde, så vil du få informasjon på e-post når søknaden er behandlet. Du beholder både avbestillings- og angrefristgarantien selv om du blir bedriftskunde.

Søk om å bli bedriftskunde her.

Om du går inn på www.deal.no nå, så kan du få med deg lagersalget denne våren. Her kuttet de prisene på samtlige produkter, og legger forløpende ut en rekke nye produkter.

Lagersalg

 

Hele 45 000 kunder har lagt igjen sin anmeldelse av deal etter sitt kjøp. Vi har sett gjennom en del av dem, og kunne ikke finne noe annet enn positive tilbakemeldinger. Ta en titt selv her.

Du kan også finne mange andre nyttige ting på www.deal.no. Lave priser, og gode tilbud skal du ikke klage på.

Legg igjen kommentar