Gjør arbeidsdagen enklere

Linser har store fordeler i både jobb- og privatsammenheng, nå kan du gjøre hverdagen enklere.

Det finnes et hav av ulike kontaktlinser du kan velge mellom, da snakker vi både ulike typer og materialer. I tillegg til alt dette så dukker det stadig nye typer opp på markedet, og dette kan gjøre valget vanskelig når du skal bestille deg linser. Alle linsetyper har både fordeler og ulemper, så det gjelder å finne den typen som passer deg og ditt bruk best. Med riktige linser kan arbeids- og hverdagen din bli mye enklere og mer effektiv.

Et hav av muligheter

Selv om optikeren kan forklare deg hvilken styrke du nå ha på linsene/brilleglassene dine, så er det ingen andre enn deg som vet hvilken type linser du trives best med. Vi har tatt for oss de vanligste linsetypene for å hjelpe deg til å finne ut hvilken som passer din dag.

Daglinser:

Dette er linser som du bruker en gang før du kaster de. Siden de heter daglinser skjønner du kanskje at man tar de på seg om morgenen, og av om kvelden før man legger seg. dagen etter tar du på helt nye og friske linser. Når du bruker denne typen slipper du å tenke på rensevesker, for du har alltid tilgang til sterile linser. Vi anbefaler absolutt disse linsene om du har mulighet til å ta de av og på hver dag.

Døgnlinser:

Ut ifra navnet skulle man tro at dette er linser man kan bruke et døgn av gangen, men det er det faktisk ikke. Her kan du bruke samme linsene i opptil 30 døgn. Dette er linser som passer fint om du er mye ute på farten, og ofte er i vanskelige situasjoner for å få skiftet linser hver dag. Om du vurderer laseroperasjon er også dette et godt alternativ. Døgnlinser er rimeligere enn daglinser siden du slipper å kjøpe nye hele tiden.

Månedslinser:

Dette er en mulighet hvor du bruker samme linsene i en måned, men du tar de av og på hver dag. Her krever det at du har tilgang til rengjøring og oppbevaring av rengjøringvæske hver dag. Du lurer kanskje på hvorfor dette i det hele tatt er et alternativ når dagslinser er et mye enklere alternativ, men månedslinser er mye billigere. Her investerer du i to linser for en hel måned, mens når du bruker dagslinser trenger du to hver dag.

Dette er de mest vanlige linsetypene. Det finnes også flere andre typer, men vi har valgt å ikke gå inn på det siden det ikke er noe vi vil anbefale deg å bruke med tanke på hygiene for øyet.

Finn dine linser her. 

Klare fordeler

Untitled-2Når du leser over høres det kanskje ut som om at det er mye jobb med linser, og velger da heller å beholde brillene. Vi kan fortelle deg at det er ikke mer jobb med linser enn briller iløpet av dagen,

Her har du noen av fordelene ved bruk av linser vs briller:

  • Mye større synsfelt og bedre sidesyn.
  • Ingen dugg eller pussing av brilleglass.
  • Overlegne ved sport og andre aktiviteter.
  • Kan gi klarere syn enn ved bruk av briller.
  • Linser er i motsetning til briller usynlig på øyet.

Skaff deg linser nå. 

Stort utvalg

Nettavisen har nå i samarbeid med alltomlinser satt opp en giude som kan hjelpe deg å finne de linsene som passer deg og ditt bruk best.  Her kan du få god hjelp til å finne hvilken linser du bør velge, både innenfor type og merke. Siden blir kontinuerlig oppdatert med det nyeste på markedet, samtidig som at de holder på de gode gode gamle merkene.

Kjøp linser her. 

Legg igjen kommentar