Det billigste abonnomentet for din bedrift

Bedriften din kan spare mye penger på å velge et abonnement fra Tele2 Business.

Ofte kan man velge mellom en hel del forskjellige mobilannenmenter, og det gjør valget mye vanskeligere. Tele2 har valg å utarbeide tre gode alternativer, som gjør det enkelere for deg å finne riktig abonnement. Dette er tre smarte mobilabonnement som passer ulike bruksmønstre og felles for dem alle er at prisene selvfgølgelig er lavere enn hos konkurrentene.

Mobil Basis

Tele 2 Mobil basis er faktisk det billigste mobilabonnementet for bedrifter i hele Norge. Her er det billig å ringe fra første minutt, og det er helt gratis å ringe innad i bedriften. Her har du ingen bindingstid, så du kan lett skifte abonnement om behovet skulle forandre seg. I tillegg til alt dette kan du også skreddersy abonnementet slik at det passer din bedrift perfekt, dette gjør du ved å legge til en plusstjenester. Dette abonnementet passer for deg som har lavt til middels forbruk, og som ønsker en lav måneds pris.

Bestill Mobil basis nå.

Mobil Kvantum 500/500

Med Mobil Kvantum 500/500 så kan du gjøre en god deal og kjøpe 500 minutter og 500 SAS for en sum på 279,- per måned. Her har du ingen startpris, og dere kommuniserer selvfølgelig kostnadsfritt innad i bedriften her også. Dette abonnementet passer for de som kommuniserer mye internt, da vil dette bli en veldig rimelig løsning. Du kan også legge til plusstjenester på dette abonnementet.

Skaff deg Mobil Kvantum 500/500 her.

Mobil Fastpris

Er du lei av å betale oppstartavgift på de mange utgående samtalene dine? Da er Mobil Fastpris noe for deg. Har du er forbruk på over 489,- per måned, er dette abonnementet det du trenger. Her betaler du kun 489,- hver måned, og  da har du full kontroll. Her får du også lik pris uansett om du er i Norge eller Sverige.

Bestill Mobil fastpris nå.

Legg igjen kommentar