Alt du trenger til kontor og lager

Har du behov for kontorutstyr på en rask og enkel måte?

Alt du trenger på en plass

Kontoria er en totalleverandør av kontorrekvisita. De leverer alt utstyr du trenger til kontor- og lagerdrift – alt fra kontorinnredning og skrivemateriell og emballasje. Om du skulle trenge diverse PC-utstyr, kontorstoler, arkivutstyr, prosjektorer og andre ting som for eksempel kan komme godt med på et møterom, så finner du også det her. HMS regler er noe som har blitt strengere og strengere nå de siste årene, og det er viktig å ha det riktige utstyret på plass. Hovedsaklig fordi at om ulykken skulle være ute så kan mye forebygges om riktig utstyr er på plass, men også fordi at det kan bli dyre konsekvenser om det skulle komme en kontrollør.

Finn HMS utstyr her. 

Idag er det veldig vanlig at større bedrifter har kantiner på arbeidsplassen. Å leie inn en bedrift kan ofte bli dyrt, og om du driver et mindre eller mellomstort selskap så kan det ofte lønne seg å drifte den selv. For å sette opp en fin kantine trenger du litt grunnleggende utstyr til selve driften og renhold. Kontoria tilbyr også dette, her kan du få alt fra redskaper, innredning og mat.

Kjøp kantineutstyr her.

Untitled-2Frakt og levering

Normal leveringstid fra Kontoria er ca 1-2 arbeidsdager. Alle varer sendes med postens pakketjeneste Bring, men om det er veldig lav vekt/volum så kan det også bli utlevert av posten. Bring leverer på døren, og du slipper å tenke på frakt av varer. Her er det bare å signere ut pakkene, så er det klart til bruk med en gang. Fastprisen på frakt er 200,- uansett mengde og antall. Så her er det utvilsomt veldig lønnsomt å legge inn store bestillinger, da får du mer for pengene.

Retur

Du har full returrett inntil 15 dager etter at du har mottatt varene, så sjekk alltid varene nøye når du pakker de ut. Om det skulle komme en feilleveranse har du opptil 5 dager returrett.

Kontoria sine kunder er bedrifter, offentlige virksomheter, enkeltpersonforetak og privatpersoner.

Skaff deg billig kontorutstyr her.

Legg igjen kommentar