Spar penger på å bytte strømselskap nå

Er du i tvil om din bedrift har det billigste strømselskapet eller ikke? 

Vi er som regel flinke til å passe på strømmen i hjemmet, og at vi ikke betaler mer enn det vi må der. Men hva med bedriften? Det utgjør jo mest sannsynlig mye mer penger enn i det private strømforbruket, og da mye mer penger å spare på og bytte strømselskap.

Hvilket strømselskap bør du velge?

I den store jungelen av strømselskaper i landet er det vanskelig å vite hvilket selskap som er billigst for deg og din bedrift, derfor kan det vare mye penger å spare på og få litt hjelp. Med denne tjenesten kan du enkelt fylle inn informasjonen om din bedrift i feltene, så vil du enkelt og greit motta tilbud fra flere forskjellige strømselskaper. Tilbudene du mottar er helt gratis og uforpliktende, og du kan sammenligne de forskjellige, og finne det som passer deg best.

Slik går du frem

Når du har funnet ut hvilken strømleverandør du vil benytte, så kan det være vanskelig å vite hva du gjør videre. mange leverandører tilbyr å ordne alt for deg men for å ha best mulug oversikt anbefaler vi at du gjør det selv.

Bytt strømleverandør her.

Her er en punktvis sjekkliste og oppskrift på hvordan du bytter strømleverandør:

1. Ta kontakt med den nye kraftleverandøren og be dem sende deg en kontrakt og et oppsigelsesskjema. Mange strømleverandører tilbyr nå nettløsninger.

2. Les av strømmåleren din. Du trenger nøyaktig målerstand når du skal bytte leverandør. Det er også viktig å ha notert målerpunktID/målernummer. Skriv under papirene du har fått tilsendt og send dem i retur.

3. Din nye leverandør vil informere kraftleverandøren du har i dag og netteier om leverandørskifte. Etter ca. tre uker vil byttet skje og du vil motta strøm fra din nye strømleverandør.

OBS! Du bør unngå strømleverandører som krever forhåndsbetaling. Da kan du risikere å tape penger dersom strømleverandøren f.eks. går konkurs.

Untitled-2

Finn den billigste strømleverandøren for deg her. 

Slik sparer du strøm

Når du har byttet strømleverandør er det andre tilta du kan ta tak i for å spare strøm uansett hvilken leverandør du bruker.

Sparedusj
Ved å bytte til sparedusj kan du i følge Enova spare inn rundt 1000 kroner i året hvis du dusjer ti minutter om dagen.

Vann og matlaging
Om du sparer på vannforbruket, vil du også spare strøm. Ikke kok opp mer vann enn nødvendig. Bruk lokk når du varmer opp vannet, og skru ned varmen når det begynner å koke.

Lysstyrke på TV og PC
De fleste TV-apparater og PCer kommer med full lysstyrke. På de fleste bildeapparater kan du justere lysstyrken. Sjekk dine instillinger for å spare strømforbruket. Sjekk om du kan minke lysstyrken og beholde et bra bilde samtidig.

Bruk av-knappen
Du kan spare strøm ved å bli bevisst bruker av TV’en. Du kan nemlig se de programmene du ønsker og slå av TV’en etterpå. Husk også å slå av andre elektroniske apparater. Det er mye energi å spare på å være aktiv med av-knappen.

A-merket utstyr
Husk å velge A-merket utstyr når du kjøper hvitevarer. Elektriske apparater merkes med bokstaver fra A til G. Hvitevarer med A-merke er de mest energieffektive.

Tidsstyring av varmen

Med tidsstyring kan du spare ved å bruke varme kun når du trenger det. Du kan bruke sentralstyring for temperaturkontroll over hele boligen eller koblingsur for å slå av og på strømmen til faste tider.

Senk temperaturen
Du kan spare et par tusen i året ved å senke temperaturen i huset et par grader. De fleste vil ikke merke om man reduserer temperaturen et par grader.

Skift ut vinduer
Dårlige vinduer står for omentrent 40 prosent av varmetapet i boliger. Ved å bytte gamle vinduer med nye eller bruk isolasjonslister kan du spare flere tusen i året.

Bedre isolasjon
Trekker det langs vinduer, dører og andre steder kan du bruke isolasjonslister. Har du et eldre hus med dårlig isolasjon i veggene, bør du vurdere etterisolering. Sjekk også om loftet og taket er godt nok isolert.

Motta uforpliktende tilbud fra flere forskjellige strømleverandører her. 

Legg igjen kommentar